Här sitter nu Sjundeå svenska skolas elever, lärare och inbjudna gäster förväntansfulla inför vår festlunch.
Jätte fin, lyckad och rolig avslutning på vårt skolmatsprojekt i Sjundeå. Fantastiskt duktig personal. Nu hoppas jag att vi efter två dagars fortbildning åt kökspersonalen i hela kommunen skall ha sått lite frön till bättre skolmat åt kommunens framtid, barnen (ungdomarna och åldringarna). Hoppas kommunen vågar satsa på mat och kvalitet i framtiden.
Jätte fin, lyckad och rolig avslutning på vårt skolmatsprojekt i Sjundeå. Fantastiskt duktig personal. Nu hoppas jag att vi efter två dagars fortbildning åt kökspersonalen i hela kommunen skall ha sått lite frön till bättre skolmat åt kommunens framtid, barnen (ungdomarna och åldringarna). Hoppas kommunen vågar satsa på mat och kvalitet i framtiden.
Det blir inte dyrare att satsa på mat och kvalitet, det är värt det - alla gånger. Ta bara Sverige som redan gjort mistaget att arbeta med stora centralkök och som nu stänger dem!!! Det blir bättre för barnen att få mat som är tillredd i samma hus. Känna dofter och få ett ansikte på vem som skapat maten. Grönsaksbuffé är nu bevisligen värt att satsa på. 3 -5 gånger mera grönsaker an normalt och mindre dyr industrimat. Så enkelt är det!
Nyhet också i Yle-världen, se här!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar