Matlagningskurser - Kulinarisk Teambuilding

Att laga mat tillsammans är roligt och till på köpet lärorikt!

Jag skräddarsyr gärna en matlagningskurs med något lämpligt tema just för dig och din grupp. Priset för en matlagningskurs varierar beroende på matlagningstemat. Kontakta mig gärna för planering av en kurs eller låt dig inspireras av följande teman som jag tidigare har haft och som jag enkelt kan erbjuda direkt:

  • Åländsk mat efter säsong. Vi kockar tillsammans en tre-rätters eller en gemensam buffé. Begär offert för den populära kvällen med kulinarisk teambildning hemma i mitt kök för 6-10 personer.
  • NY NORDISK MAT som tema. Vi inspireras av det nordiska köket och väljer att njuta av lokala och säsongsanpassade råvaror.
  • MAT OCH MILJÖ som tema. Vi inspireras att göra vardagsmaten mera klimat-smart och samtidigt god och näringsrik. Alla matlagare kan behöva en inspirationskväll för att på ett nytt sätt ta sig an vardagens måltider dessutom med omtanke om miljön och människan. 
  • SUSHI. Vi gör japanska läckerheter och avnjuter en asiatisk måltid med ett perfekt tillrett grönt te till!
  • MATLAGNINGSKURS FÖR SKOLUNGDOMAR. Under ledning av hushållsläraren Harriet lagar vi bra och trendig mat och mellanmål som t.ex. kebab, falafel, plock-mat, matiga mackor m.m.
  • ITALIENSKA LÄCKERHETER. Vi låter oss inspireras av Italien och gör en läcker meny tillsammans och avslutar kvällen med en buffé. Vi behov kan även förhandsvalda viner ingå
  • MEDELHAVET inspirerar oss till en vårig och somrig meny som passar till bjudmat. Vi tillreder måltiden tillsammans och även handplockade viner kan ingå i måltiden.
  • HÖSTENS & VINTERNS FESTER Under ledning av Hushållslärare Harriet Strandvik tillreds en god och värmande måltid som består av flera olika rätter som lämpar sig i höstmörkret och då man vill bjuda till fest i vinterkylan. Kockande varvas med vinprovning och kvällen avslutas med provsmakning av läckerheterna i kombination med handplockade viner för kvällen.
  • HÖSTGRYTOR & VILTI grytorna lägger vi höstens skörd i form av läckra råvaror av både grönsaker, rotfrukter och kött av vilt. Under handledning av Hushållslärare Harriet Strandvik skapar vi en buffé av läckra och mustiga grytor. Matlagningen kombineras av välvalda viner och kvällen avslutas med en gemensam måltid där vi avsmakar vin och mat tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar